Duncker: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Duncker

Duncker on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Duncker-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 56 max

v. 2014 67

v. 2015 68

v. 2016 67

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Duncker on noin sijalla 9 100.

Duncker-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Duncker on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Duncker ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1913–1923
Lakanneet yritykset
perust. 1958–1988

Sana Duncker esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Duncker osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Duncker esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Dunckergatan. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Duncker-suku ulkomailla

Ruotsissa Duncker oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Duncker oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Duncker on ollut 42 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

6712426
Duncker Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 172 henkeä, joiden sukunimi oli DUNCKER.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 11 henkeä, joiden sukunimi oli DUNCKER.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Duncan Duncker tai Dunia Duncker.

Samankaltaisia nimiä kuin Duncker

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: duncker.com, duncker.eu, duncker.info, duncker.net, duncker.org, duncker.fi, duncker.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Duncker i Finland. Surname Duncker in Finland.

©Tuomas Salste