Ehovuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ehovuo

Ehovuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Ehovoiden lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ehovuo on noin sijalla 22 000.

Ehovuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ehovuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ehovuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Эховуо tarkoittaa nimeä Ehovuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ehofwoo on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ehovuo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ehovuo i Finland. Surname Ehovuo in Finland.

©Tuomas Salste