Ehrs: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ehrs

Ehrs on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ehrs-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ehrs on noin sijalla 13 000.

Ehrs-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ehrs on lyhyt nimi.

Ehrs on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ehrs ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ers. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ehrs on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ehrs on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ehrs ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ehrs-nimisiä on 42.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1960–1979

Sana Ehrs esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ehrs

Ehrs (paikannimi)Katuosoitteissa

Ehrs on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ehrs jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ehrs esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ehrsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ehrs-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ehrs-suku ulkomailla

Ruotsissa Ehrs oli 68 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Samankaltaisia nimiä kuin Ehrs

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ehrs i Finland. Surname Ehrs in Finland.

©Tuomas Salste