Ehrstedt: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ehrstedt

Ehrstedt ("eerstet") on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ehrstedtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 74

v. 2015 73

v. 2016 75

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ehrstedt on noin sijalla 8 300.

Ehrstedt-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ehrstedt on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ehrstedt ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ehrstedt-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Ehrstedtin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1905–1938
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1978

Sana Ehrstedt esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Ehrstedt osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ehrstedt esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ehrstedtintie, Ehrstedtsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Ehrstedtit ulkomailla

Ruotsissa Ehrstedt oli 54 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Ehrstedt oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

75546
Ehrstedtit Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Ehrstedt

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ehrstedt i Finland. Surname Ehrstedt in Finland.

©Tuomas Salste