Elkki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Elkki

Elkki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Elkki-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Elkki on noin sijalla 12 000.

Elkki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Elkki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Elkki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Elkki

Elkki (paikannimi)Katuosoitteissa

Elkki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Elkki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Elkki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Elkinkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Elkki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Элькки tarkoittaa nimeä Elkki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Elkj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Elkki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Elke Elkki.

Samankaltaisia nimiä kuin Elkki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Elkki i Finland. Surname Elkki in Finland.

©Tuomas Salste