Elomäki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Elomäki

Elomäki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Elomäkien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 123 max

v. 2014 129

v. 2015 127

v. 2016 125

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Elomäki on noin sijalla 5 600.

Elomäki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Elomäki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1909–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1982

Sana Elomäki tai Elomäen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Elomäki

Elomäki (paikannimi)Katuosoitteissa

Elomäki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 28 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Elomäki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Elomäki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Elomäenkuja, Elomäentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Elomäki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Эломяки ("Elomjaki") tarkoittaa nimeä Elomäki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Elomaki tai Elomaeki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Elo Elomäki tai Elona Elomäki.

Samankaltaisia nimiä kuin Elomäki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: elomaki.fi, elomaet.com, elomaet.eu, elomaet.fi, elomaet.info, elomaet.name, elomaet.net, elomaet.org, elomaki.com, elomaki.eu, elomaki.info, elomaki.name, elomaki.net, elomaki.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Elomäki i Finland. Surname Elomäki in Finland.

©Tuomas Salste