Elsilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Elsilä

Elsilä on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Elsilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 125 max

v. 2014 142

v. 2015 145

v. 2016 143

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Elsilä on noin sijalla 5 000.

Elsilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Elsilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Elsilä-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Elsilän asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1946–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1953–1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Elsilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Elsilä osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Elsilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Elsilänkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Elsilät ulkomailla

Ruotsissa Elsilä oli 21 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Эльсиля ("Elsilja") tarkoittaa nimeä Elsilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Elsila tai Elsilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Elsi Elsilä tai Elsayed Elsilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Elsilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: elsila.com, elsila.fi, elsila.eu, elsila.info, elsila.name, elsila.net, elsila.org, elsilat.com, elsilat.eu, elsilat.fi, elsilat.info, elsilat.name, elsilat.net, elsilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Elsilä i Finland. Surname Elsilä in Finland.

©Tuomas Salste