Ensio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ensio

Ensio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ensioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ensio on noin sijalla 21 000.

Ensio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ensio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ensio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1911–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2002

Sana Ensio, Ension tai Ensiot esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ensio osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ensio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ensio Miettinens gata, Ensio Miettisen katu, Ensio Rislakin tie, Ensio Rislakkis väg, Ensionkatu, Ensiontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Ensio

Ensio on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Ensio oli yhtenä etunimenä 31 363 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 90:s mies oli etunimeltään Ensio. Juuri etunimenä Ensio onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 21 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (30 760 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (603).

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Энсио tarkoittaa nimeä Ensio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Ensi Ensio.

Samankaltaisia nimiä kuin Ensio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ensio i Finland. Surname Ensio in Finland.

©Tuomas Salste