Erling: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Erling

Erling on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Erlingien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 66

v. 2015 66

v. 2016 67

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Erling on noin sijalla 9 100.

Erling-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Erling on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Erling ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ehrling. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1897–1931
Lakanneet yritykset
perust. 1949–1987

Sana Erling esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Erling osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Erling esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Erlingintie, Erlingsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Erling

Erling on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Erling oli yhtenä etunimenä 123 miehellä. Juuri etunimenä Erling onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 67 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (111 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (12).

Erlingit ulkomailla

Ruotsissa Erling oli 116 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 363 henkeä, joiden sukunimi oli ERLING.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 6 henkeä, joiden sukunimi oli ERLING.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Erland Erling.

Samankaltaisia nimiä kuin Erling

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Erling i Finland. Surname Erling in Finland.

©Tuomas Salste