Eteläniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Eteläniemi

Eteläniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Eteläniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 108

v. 2015 111

v. 2016 113

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Eteläniemi on noin sijalla 6 100.

Eteläniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Eteläniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Eteläniemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Eteläniemi

Eteläniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Eteläniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 51 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, niemi, pelto/niitty, rakennus sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Eteläniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Eteläniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Eteläniemenpolku, Eteläniementie, Eteläniemi. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Eteläniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Этеляниеми ("Eteljanijemi") tarkoittaa nimeä Eteläniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Etelaniemi tai Etelaeniemi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Etel Eteläniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Eteläniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: etelaniemi.com, etelaniemi.fi, etelaniemet.com, etelaniemet.eu, etelaniemet.fi, etelaniemet.info, etelaniemet.name, etelaniemet.net, etelaniemet.org, etelaniemi.eu, etelaniemi.info, etelaniemi.name, etelaniemi.net, etelaniemi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Eteläniemi i Finland. Surname Eteläniemi in Finland.

©Tuomas Salste