Etula: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Etula

Etula on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Etula-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 152

v. 2015 159

v. 2016 161

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Etula on noin sijalla 4 600.

Etula on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Etula ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1907
Lakanneet yritykset
perust. 1978–1989

Sana Etula tai Etulan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Etula

Etula (paikannimi)Katuosoitteissa

Etula on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 8 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Etula jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Etula esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Etula, Etulantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Etula-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Этула tarkoittaa nimeä Etula. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Etula

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: etula.com, etula.fi, etula.info, etula.net, etula.org, etula.eu, etula.name, etulat.com, etulat.eu, etulat.fi, etulat.info, etulat.name, etulat.net, etulat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Etula i Finland. Surname Etula in Finland.

©Tuomas Salste