Fagerudd: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Fagerudd

Fagerudd on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Fagerudd-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 115

v. 2015 115

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Fagerudd on noin sijalla 6 000.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Fagerudd on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Fagerudd ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Fagerudd esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Fagerudd

Fagerudd (paikannimi)Katuosoitteissa

Fagerudd on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Fagerudd jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Fagerudd esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Fageruddsvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Fagerudd-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Fagerudd-suku ulkomailla

Ruotsissa Fagerudd oli 43 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Fagerudd

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: fagerudd.com, fagerudd.net, fagerudd.eu, fagerudd.fi, fagerudd.info, fagerudd.name, fagerudd.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Fagerudd i Finland. Surname Fagerudd in Finland.

©Tuomas Salste