Fall: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Fall

Fall on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Fall-nimisten lukumäärä oli 21 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Fall on noin sijalla 21 000.

Fall-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Fall on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Fall on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Fall ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986

Sana Fall esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Fall

Fall (paikannimi)Katuosoitteissa

Fall on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Fall jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Fall esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Fall skogsväg, Fallgränden, Fallsgränden, Fallstorget, Fallvägen, Övre Fallsgränden, Övre Fallsstigen, Övre Fallsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Fall-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Fall-suku ulkomailla

Ruotsissa Fall oli 338 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Fall oli 30 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Fall on ollut 22 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

213382230
Fall Pohjolassa

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 2 631 henkeä, joiden sukunimi oli FALL.

Tšekissä Fall oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 4 209 henkeä, joiden sukunimi oli FALL.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 131 henkeä, joiden sukunimi oli FALL.

Samankaltaisia nimiä kuin Fall

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Fall i Finland. Surname Fall in Finland.

©Tuomas Salste