Filatov: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Filatov

Filatov on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on yleinen Venäjällä. Sen sijaan Suomessa se on varsin harvinainen. Filatovien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Filatov on noin sijalla 22 000.

Filatov-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Filatov on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Filatov ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Filatoff. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Filatovit ulkomailla

Virossa Filatov oli 437 ihmisen sukunimi vuonna 2008.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 30 henkeä, joiden sukunimi oli FILATOV.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 132 henkeä, joiden sukunimi oli FILATOV.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 10 henkeä, joiden sukunimi oli FILATOV.

Venäjällä Filatov (Филатов) on yleinen sukunimi.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Filip Filatov tai Filiz Filatov.

Samankaltaisia nimiä kuin Filatov

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Filatov i Finland. Surname Filatov in Finland.

©Tuomas Salste