Flander: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Flander

Flander on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Flanderien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 113

v. 2015 113

v. 2016 112

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Flander on noin sijalla 6 100.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Flander on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Flander ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Flandereita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Flanderin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1915–1937
Lakanneet yritykset
perust. 1963–1991

Sana Flander esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Flander osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Flander esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Flanderintie, Flandersvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Flanderit ulkomailla

Ruotsissa Flander oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Flander oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Flander on ollut 6 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

1122368
Flanderit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 204 henkeä, joiden sukunimi oli FLANDER.

Samankaltaisia nimiä kuin Flander

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: flander.com, flander.eu, flander.fi, flander.info, flander.org, flander.name, flander.net, flanderit.com, flanderit.eu, flanderit.fi, flanderit.info, flanderit.name, flanderit.net, flanderit.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Flander i Finland. Surname Flander in Finland.

©Tuomas Salste