Flemmich: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Flemmich

Flemmich on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Flemmich-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 51

v. 2016 51

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Flemmich on noin sijalla 11 000.

Flemmich-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (c, f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Flemmich on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Flemmich ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Flemmich-suku ulkomailla

Ruotsissa Flemmich oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Flego Flemmich.

Samankaltaisia nimiä kuin Flemmich

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Flemmich i Finland. Surname Flemmich in Finland.

©Tuomas Salste