Flemming: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Flemming

Flemming on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Flemmingien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 101

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Flemming on noin sijalla 6 600.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Flemming on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Flemming ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1884-1923

Flemming-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 17 Flemmingin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä. Näiden Flemmingien yleisimpiä asuinpaikkoja olivat Turku (7 vainajaa), Helsinki (4) sekä Maalahti (4).

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Flemming, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 18.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1942
Lakanneet yritykset
perust. 1965–1999

Sana Flemming esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Flemming

Flemming (paikannimi)Katuosoitteissa

Flemming on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 5 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Flemming jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Flemming esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Flemminggatan, Flemminginkatu, Flemmingsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Flemming-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Flemmingit ulkomailla

Ruotsissa Flemming oli 58 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Flemming oli 34 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Flemming on ollut 47 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

102584734
Flemmingit Pohjolassa

Saksassa Flemming on yleinen sukunimi.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 34 henkeä, joiden sukunimi oli FLEMMING.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 5 921 henkeä, joiden sukunimi oli FLEMMING.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 365 henkeä, joiden sukunimi oli FLEMMING.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Flego Flemming.

Samankaltaisia nimiä kuin Flemming

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: flemming.com, flemming.fi, flemming.info, flemming.name, flemming.org, flemming.eu, flemming.net. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Flemming i Finland. Surname Flemming in Finland.

©Tuomas Salste