Flodin: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Flodin

Flodin on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Flodinien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Flodin on noin sijalla 18 000.

Flodin-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Flodin on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Flodin ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1897–1925

Sana Flodin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Flodin osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Flodin esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hilda Flodinin aukio, Hilda Flodinin kuja, Hilda Flodins gränd, Hilda Flodins plats. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Flodinit ulkomailla

Ruotsissa Flodin oli 1 980 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Flodin oli 52 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tanskassa Flodin on ollut 98 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

2719809852
Flodinit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 440 henkeä, joiden sukunimi oli FLODIN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 17 henkeä, joiden sukunimi oli FLODIN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Flora Flodin tai Florent Flodin.

Samankaltaisia nimiä kuin Flodin

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Flodin i Finland. Surname Flodin in Finland.

©Tuomas Salste