Forsén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Forsén

Forsén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Forsénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 234

v. 2015 235

v. 2016 236

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Forsén on noin sijalla 3 300.

Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f, é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Forsén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Forsén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Forsen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Forsén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Forsénit ulkomailla

Ruotsissa Forsén oli 852 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Norjassa Forsen oli 7 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

2368527
Forsénit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 107 henkeä, joiden sukunimi oli FORSEN.

Samankaltaisia nimiä kuin Forsén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: forsen.com, forsen.fi, forsen.info, forsen.net, forsen.eu, forsen.name, forsen.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Forsén i Finland. Surname Forsén in Finland.

©Tuomas Salste