Furuhjelm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Furuhjelm

Furuhjelm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Furuhjelmien lukumäärä on ollut alle 20 Suomen kansalaista vuonna 2016.

Nimellä on historiaa, sillä Furuhjelm on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1898–1910
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1968

Sana Furuhjelm esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Furuhjelm

Furuhjelm (paikannimi)Katuosoitteissa

Furuhjelm on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Furuhjelm jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Furuhjelm esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Furuhjelminkuja. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Furuhjelm-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Furkan Furuhjelm.

Samankaltaisia nimiä kuin Furuhjelm

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: furuhjelm.com, furuhjelm.fi, furuhjelm.eu, furuhjelm.info, furuhjelm.name, furuhjelm.net, furuhjelm.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Furuhjelm i Finland. Surname Furuhjelm in Finland.

©Tuomas Salste