Furuholm: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Furuholm

Furuholm on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Furuholmien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 65

v. 2016 65

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Furuholm on noin sijalla 9 300.

Furuholm-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Furuholm on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Furuholm ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1954–1985

Sana Furuholm esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Furuholm

Furuholm (paikannimi)Katuosoitteissa

Furuholm on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 27 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Furuholm jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Furuholm esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Furuholm, Furuholmintie, Furuholmsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Furuholm-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Furuholmit ulkomailla

Ruotsissa Furuholm oli 37 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Furuholm oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

653715
Furuholmit Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Furkan Furuholm.

Samankaltaisia nimiä kuin Furuholm

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Furuholm i Finland. Surname Furuholm in Finland.

©Tuomas Salste