Fyhr: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Fyhr

Fyhr on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Fyhr-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 112

v. 2015 116

v. 2016 116

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Fyhr on noin sijalla 6 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Fyhr on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (f). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Fyhr on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Fyhr ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1938
Lakanneet yritykset
perust. 1975–2000

Sana Fyhr esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Fyhr-suku ulkomailla

Ruotsissa Fyhr oli 608 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Fyhr on ollut 48 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

11660848
Fyhr Pohjolassa

Samankaltaisia nimiä kuin Fyhr

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: fyhr.com, fyhr.eu, fyhr.net, fyhr.org, fyhr.fi, fyhr.info, fyhr.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Fyhr i Finland. Surname Fyhr in Finland.

©Tuomas Salste