Gäddnäs: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gäddnäs

Gäddnäs on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Gäddnäs-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 205

v. 2015 209

v. 2016 211

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gäddnäs on noin sijalla 3 700.

Gäddnäs on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Gäddnäs ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Gäddnäs on tavallisimpia nimiä mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Listalla on kuntia, joissa Gäddnäs on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikat on merkitty myös oheiseen karttaan (violetit merkit). Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää. Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Gäddnäs ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 123 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Gäddnäs-nimisiä on 211.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1998

Sana Gäddnäs esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Gäddnäs

Gäddnäs (paikannimi)Katuosoitteissa

Gäddnäs on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Gäddnäs jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Gäddnäs esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gäddnässtigen, Gäddnäsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Gäddnäs-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Gaddnas tai Gaeddnaes, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: gaddnas.com, gaddnas.eu, gaddnas.fi, gaddnas.info, gaddnas.name, gaddnas.net, gaddnas.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Gäddnäs i Finland. Surname Gäddnäs in Finland.

©Tuomas Salste