Grankulla: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Grankulla

Grankulla on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Grankulla-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 438

v. 2015 450

v. 2016 460

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Grankulla on noin sijalla 1 900.

Grankulla on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Grankulla ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Grankulla on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Grankulla on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Grankulla ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 299 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Grankulla-nimisiä on 460.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1906–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2004

Sana Grankulla esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Grankulla

Grankulla (paikannimi)Katuosoitteissa

Grankulla on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 61 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kaupunki, rautatieliikennepaikka sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Grankulla jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Grankulla esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Grankullagatan, Grankullavägen, Roslax Grankulla. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Grankulla-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Grankulla-suku ulkomailla

Ruotsissa Grankulla oli 41 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Grankulla oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

4604118
Grankulla Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Grant Grankulla tai Grace Grankulla.

Samankaltaisia nimiä kuin Grankulla

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: grankulla.com, grankulla.fi, grankulla.net, grankulla.eu, grankulla.info, grankulla.name, grankulla.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Grankulla i Finland. Surname Grankulla in Finland.

©Tuomas Salste