Guldén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Guldén

Guldén on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Guldénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Guldén on noin sijalla 19 000.

Guldén-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Guldén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Guldén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Guldénit ulkomailla

Norjassa Gulden oli 47 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 1 042 henkeä, joiden sukunimi oli GULDEN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Guled Guldén tai Gullan Guldén.

Samankaltaisia nimiä kuin Guldén

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Guldén i Finland. Surname Guldén in Finland.

©Tuomas Salste