Gunell: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gunell

Gunell on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Gunellien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gunell on noin sijalla 6 500.

Gunell on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Gunell ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Gunell-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Gunellin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1921
Lakanneet yritykset
perust. 1977

Sana Gunell esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Gunell osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Gunell esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gunellinkuja, Gunellinpolku, Gunellsgränden, Gunellsstigen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Gunellit ulkomailla

Ruotsissa Gunell oli 40 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Gun Gunell tai Gunder Gunell.

Samankaltaisia nimiä kuin Gunell

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: gunell.com, gunell.info, gunell.net, gunell.org, gunell.eu, gunell.fi, gunell.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Gunell i Finland. Surname Gunell in Finland.

©Tuomas Salste