Gunnar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gunnar

Gunnar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Gunnar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 70

v. 2015 71

v. 2016 70

v. 2017 69

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gunnar on noin sijalla 8 900.

Gunnar-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yritystoimintaa

Yritykset
perust. 1896–1942
Yritykset
perust. –2005

Sana Gunnar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten viralliset kotipaikat on esitetty sinisillä merkeillä oheisilla kartoilla. Jos kartalla on erikokoisia merkkejä, suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Gunnar osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Gunnar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gunnars villaväg, Gunnarsgatan, Gunnarsgränd, Gunnarsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Etunimi Gunnar

Gunnar on myös miehen etunimi. Vuonna 2017 Gunnar oli yhtenä etunimenä 4 387 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 600:s mies oli etunimeltään Gunnar. Juuri etunimenä Gunnar onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 69 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (3 870 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (517).

Gunnar-suku ulkomailla

Ruotsissa Gunnar oli 186 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Gunnar on ollut 11 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

6918611
Gunnar Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Gunn Gunnar.

Samankaltaisia nimiä kuin Gunnar

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Gunnar, Finland.

©Tuomas Salste