Gunnar: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gunnar

Gunnar on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Gunnar-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 70

v. 2015 71

v. 2016 70

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gunnar on noin sijalla 8 800.

Gunnar-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Gunnar on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Gunnar ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1896–1942
Lakanneet yritykset
perust. 1945–2004

Sana Gunnar esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Gunnar osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Gunnar esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gunnars villaväg, Gunnarsgatan, Gunnarsgränd, Gunnarsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Gunnar

Gunnar on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Gunnar oli yhtenä etunimenä 4 525 miehellä, mikä tarkoittaa, että noin joka 600:s mies oli etunimeltään Gunnar. Juuri etunimenä Gunnar onkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli vain 70 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten toisena tai kolmantena etunimenä (3 972 henkeä). Ensimmäisenä etunimenä se on harvinaisempi (553).

Gunnar-suku ulkomailla

Ruotsissa Gunnar oli 186 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tanskassa Gunnar on ollut 11 ihmisen sukunimi vuonna 2016.

7018611
Gunnar Pohjolassa

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Gunnari Gunnar tai Gunn Gunnar.

Samankaltaisia nimiä kuin Gunnar

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Gunnar i Finland. Surname Gunnar in Finland.

©Tuomas Salste