Gyldén: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Gyldén

Gyldén on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Gyldénien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 112

v. 2015 115

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Gyldén on noin sijalla 5 900.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (é). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Gyldén on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Gyldén ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Gylden. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1992–1997

Sana Gyldén esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Gyldén osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Gyldén esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Gyldéninaukio, Gyldénintie, Gyldénsplatsen, Gyldénsvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Gyldénit ulkomailla

Ruotsissa Gyldén oli 38 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Samankaltaisia nimiä kuin Gyldén

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: gylden.com, gylden.net, gylden.eu, gylden.fi, gylden.info, gylden.name, gylden.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Gyldén i Finland. Surname Gyldén in Finland.

©Tuomas Salste