Haapapuro: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Haapapuro

Haapapuro on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Haapapurojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 108

v. 2015 105

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haapapuro on noin sijalla 6 500.

Haapapuro on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Haapapuro ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995–1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Haapapuro esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Haapapuro

Haapapuro (paikannimi)Katuosoitteissa

Haapapuro on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 29 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde, metsäalue, pelto/niitty, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Haapapuro jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Haapapuro esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Haapapuro, Haapapurogränden, Haapapuronkuja, Haapapuronrinne, Haapapurontie, Haapapurovägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Haapapuro-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаапапуро tarkoittaa nimeä Haapapuro. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hapapurå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Haapapuro olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haagar Haapapuro tai Haakon Haapapuro.

Samankaltaisia nimiä kuin Haapapuro

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: haapapuro.com, haapapuro.eu, haapapuro.fi, haapapuro.info, haapapuro.name, haapapuro.net, haapapuro.org, haapapurot.com, haapapurot.eu, haapapurot.fi, haapapurot.info, haapapurot.name, haapapurot.net, haapapurot.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Haapapuro i Finland. Surname Haapapuro in Finland.

©Tuomas Salste