Haaponiemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Haaponiemi

Haaponiemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Haaponiemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 147

v. 2015 152

v. 2016 153

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haaponiemi on noin sijalla 4 800.

Haaponiemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Haaponiemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Haaponiemi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Haaponiemi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Haaponiemi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 38 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Haaponiemiä on 153.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1982–1993
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Haaponiemi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Haaponiemi

Haaponiemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Haaponiemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 66 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, niemi, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Haaponiemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Haaponiemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Haaponiementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Haaponiemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаапониеми ("Haaponijemi") tarkoittaa nimeä Haaponiemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Haponiemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Haaponiemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haagar Haaponiemi tai Haakon Haaponiemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Haaponiemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: haaponiemi.com, haaponiemi.fi, haaponiemi.info, haaponiemi.net, haaponiemi.org, haaponiemet.com, haaponiemet.eu, haaponiemet.fi, haaponiemet.info, haaponiemet.name, haaponiemet.net, haaponiemet.org, haaponiemi.eu, haaponiemi.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Haaponiemi i Finland. Surname Haaponiemi in Finland.

©Tuomas Salste