Haaraniemi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Haaraniemi

Haaraniemi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Haaraniemien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 161

v. 2015 164

v. 2016 165

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haaraniemi on noin sijalla 4 500.

Haaraniemi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Haaraniemi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Haaraniemiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Haaraniemen asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Paikannimi Haaraniemi

Haaraniemi (paikannimi)Katuosoitteissa

Haaraniemi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 17 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, niemi, pelto/niitty sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Haaraniemi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Haaraniemi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Haaraniementie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Haaraniemi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хаараниеми ("Haaranijemi") tarkoittaa nimeä Haaraniemi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Haraniemj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Haaraniemi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haarald Haaraniemi tai Haagar Haaraniemi.

Samankaltaisia nimiä kuin Haaraniemi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: haaraniemet.com, haaraniemet.eu, haaraniemet.fi, haaraniemet.info, haaraniemet.name, haaraniemet.net, haaraniemet.org, haaraniemi.com, haaraniemi.eu, haaraniemi.fi, haaraniemi.info, haaraniemi.name, haaraniemi.net, haaraniemi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Haaraniemi i Finland. Surname Haaraniemi in Finland.

©Tuomas Salste