Hård af Segerstad: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hård af Segerstad

Hård af Segerstad on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hård af Segerstad ‑nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hård af Segerstad on noin sijalla 20 000.

Hård af Segerstad ‑nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hård af Segerstad on melko pitkä nimi. Nimessä on vierasperäisiä kirjaimia (f, å). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hård af Segerstad on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hård af Segerstad ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Hård af Segerstad ‑suku ulkomailla

Ruotsissa Hård af Segerstad oli 247 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Nimi kirjoitetaan joskus Hard af Segerstad tai Haard af Segerstad, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hardafsegerstad.com, hard-af-segerstad.com, hard-af-segerstad.eu, hardafsegerstad.eu, hard-af-segerstad.fi, hardafsegerstad.fi, hard-af-segerstad.info, hardafsegerstad.info, hard-af-segerstad.name, hardafsegerstad.name, hard-af-segerstad.net, hardafsegerstad.net, hard-af-segerstad.org, hardafsegerstad.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hård af Segerstad i Finland. Surname Hård af Segerstad in Finland.

©Tuomas Salste