Hack: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hack

Hack on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hack-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 83

v. 2015 84

v. 2016 86

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hack on noin sijalla 7 500.

Hack-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hack on lyhyt nimi. Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hack on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hack ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1999
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hack esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Hack osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hack esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hackgränden, Hackstigen, Hackvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Hack-suku ulkomailla

Ruotsissa Hack oli 27 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Hack oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

862711
Hack Pohjolassa

Saksassa Hack on yleinen sukunimi.

Hollannissa Hack oli 610 ihmisen sukunimi vuonna 2007.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 49 henkeä, joiden sukunimi oli HACK.

Tšekissä Hack oli 8 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 5 979 henkeä, joiden sukunimi oli HACK.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 503 henkeä, joiden sukunimi oli HACK.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haci Hack.

Samankaltaisia nimiä kuin Hack

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hack i Finland. Surname Hack in Finland.

©Tuomas Salste