Hackman: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hackman

Hackman on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hackmanien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 136

v. 2015 137

v. 2016 137

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hackman on noin sijalla 5 200.

Nimellä on historiaa, sillä Hackman on aatelisnimi. Sukunimi-infon tiedossa ei ole, olisiko suvussa muitakin kuin aatelisia haaroja.

Nimessä on vierasperäinen kirjain (c). Ei-suomenkieliset nimet ovat sukunimistössämme tavallisia. Nimen vierasperäisyys ei aina merkitse sitä, että suku olisi ulkomailta peräisin, sillä supisuomalaisetkin ovat saaneet vieraskielisiä nimiä. Suvun alkuperää ei useinkaan näe suoraan nimestä, vaan sen selvittämiseen tarvitaan sukututkimus.

Hackman on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hackman ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1899–1924
Lakanneet yritykset
perust. 1947–1994

Sana Hackman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hackman osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hackman esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hackmaninpolku, Hackmanintie, Hackmansvägen. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Hackmanit ulkomailla

Ruotsissa Hackman oli 39 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Norjassa Hackman oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

1373912
Hackmanit Pohjolassa

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 4 023 henkeä, joiden sukunimi oli HACKMAN.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 39 henkeä, joiden sukunimi oli HACKMAN.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haci Hackman.

Samankaltaisia nimiä kuin Hackman

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hackman.com, hackman.eu, hackman.fi, hackman.info, hackman.name, hackman.net, hackman.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hackman i Finland. Surname Hackman in Finland.

©Tuomas Salste