Häkki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Häkki

Häkki on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Häkkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 103

v. 2016 103

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Häkki on noin sijalla 6 500.

Häkki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Häkki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Häkki on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Häkki on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Häkki ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 25 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Häkkejä on 103.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Häkkejä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 8 Häkin asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1995
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Häkki tai Häkin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Häkki osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Häkki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Häkinrinne, Häkintie, Häkkitie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Häkit ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 42 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 113 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 35 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хякки ("Hjakki") tarkoittaa nimeä Häkki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Häckj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Häkki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Hakki tai Haekki, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Häkki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hakit.com, hakit.org, hakki.com, hakki.eu, hakki.info, hakki.net, hakki.org, hakit.eu, hakit.fi, hakit.info, hakit.name, hakit.net, hakki.fi, hakki.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Häkki i Finland. Surname Häkki in Finland.

©Tuomas Salste