Hällilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hällilä

Hällilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hällilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hällilä on noin sijalla 20 000.

Hällilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hällilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hällilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1959

Sana Hällilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hällilä

Hällilä (paikannimi)Katuosoitteissa

Hällilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hällilä jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hällilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hälliläntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hällilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хяллиля ("Hjallilja") tarkoittaa nimeä Hällilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Hallila tai Haellilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Hällilä

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hallila.com, hallila.eu, hallila.fi, hallila.info, hallila.name, hallila.net, hallila.org, hallilat.com, hallilat.eu, hallilat.fi, hallilat.info, hallilat.name, hallilat.net, hallilat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hällilä i Finland. Surname Hällilä in Finland.

©Tuomas Salste