Haho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Haho

Haho on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 127

v. 2015 132

v. 2016 133

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Haho on noin sijalla 5 300.

Verrattuna muihin sukunimiin Haho on lyhyt nimi.

Haho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Haho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Haho on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Haho on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Haho ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 28 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hahoja on 133.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1994
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Haho esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хахо tarkoittaa nimeä Haho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Haho

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: haho.com, haho.eu, haho.fi, haho.info, haho.net, haho.org, haho.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Haho i Finland. Surname Haho in Finland.

©Tuomas Salste