Hahtokari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hahtokari

Hahtokari on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hahtokarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 102

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hahtokari on noin sijalla 6 600.

Hahtokari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hahtokari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–1995

Sana Hahtokari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Hahtokarit ulkomailla

Norjassa Hahtokari oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хахтокари tarkoittaa nimeä Hahtokari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hachtocarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hahtokari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Hahtokari

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hahtokari.net, hahtokari.com, hahtokari.eu, hahtokari.fi, hahtokari.info, hahtokari.name, hahtokari.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hahtokari i Finland. Surname Hahtokari in Finland.

©Tuomas Salste