Hakala-Rahko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hakala-Rahko

Hakala-Rahko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hakala-Rahko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hakala-Rahko on noin sijalla 14 000.

Hakala-Rahko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hakala-Rahko on melko pitkä nimi.

Hakala-Rahko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hakala-Rahko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хакала-Рахко tarkoittaa nimeä Hakala-Rahko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hacala=Rachcå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hakala-Rahko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hakan Hakala-Rahko.

Samankaltaisia nimiä kuin Hakala-Rahko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hakala-Rahko i Finland. Surname Hakala-Rahko in Finland.

©Tuomas Salste