Hakamies: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hakamies

Hakamies on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hakamiesten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hakamies on noin sijalla 20 000.

Hakamies-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hakamies on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hakamies ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хакамиес ("Hakamijes") tarkoittaa nimeä Hakamies. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hakan Hakamies.

Samankaltaisia nimiä kuin Hakamies

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hakamies.com, hakamies.fi, hakamies.net, hakamiehet.com, hakamiehet.eu, hakamiehet.fi, hakamiehet.info, hakamiehet.name, hakamiehet.net, hakamiehet.org, hakamies.eu, hakamies.info, hakamies.name, hakamies.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hakamies i Finland. Surname Hakamies in Finland.

©Tuomas Salste