Hakki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hakki

Hakki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hakki-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hakki on noin sijalla 21 000.

Hakki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hakki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hakki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hakki tai Hakin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hakki

Hakki (paikannimi)Katuosoitteissa

Hakki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hakki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hakki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hakinharju, Hakinkatu, Hakinmutka, Hakintie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hakki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Hakit ulkomailla

Norjassa Hakki oli 6 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 42 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 113 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 35 henkeä, joiden sukunimi oli HAKKI.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хакки tarkoittaa nimeä Hakki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hackj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hakki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hakan Hakki.

Samankaltaisia nimiä kuin Hakki

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hakit.com, hakit.org, hakki.com, hakki.eu, hakki.info, hakki.net, hakki.org, hakit.eu, hakit.fi, hakit.info, hakit.name, hakit.net, hakki.fi, hakki.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hakki i Finland. Surname Hakki in Finland.

©Tuomas Salste