Halmet: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Halmet

Halmet on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Halmeiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Halmet on noin sijalla 15 000.

Halmet-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Halmet on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Halmet ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1918–1943
Lakanneet yritykset
perust. 1946–1997

Sana Halmet tai Halmeen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Halmet osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Halmet esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Emil Halmeen tie, Halmeenkatu, Halmeenkuja, Halmeenlaita, Halmeentie, Kaarle Halmeen katu. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Halmeet ulkomailla

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 5 henkeä, joiden sukunimi oli HALMET.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Халмет tarkoittaa nimeä Halmet. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Halil Halmet tai Halla Halmet.

Samankaltaisia nimiä kuin Halmet

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Halmet i Finland. Surname Halmet in Finland.

©Tuomas Salste