Hämeenkorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hämeenkorpi

Hämeenkorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Hämeenkorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 145

v. 2015 141

v. 2016 142

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hämeenkorpi on noin sijalla 5 100.

Verrattuna muihin sukunimiin Hämeenkorpi on melko pitkä nimi.

Hämeenkorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hämeenkorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1955–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hämeenkorpi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hämeenkorpi

Hämeenkorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Hämeenkorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hämeenkorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hämeenkorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hämeenkorventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hämeenkorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Хямеэнкорпи ("Hjameenkorpi") tarkoittaa nimeä Hämeenkorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hämengorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hämeenkorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Hameenkorpi tai Haemeenkorpi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Hämeenkorpi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hameenkorpi.com, hameenkorpi.eu, hameenkorpi.fi, hameenkorpi.info, hameenkorpi.name, hameenkorpi.net, hameenkorpi.org, hameenkorvet.com, hameenkorvet.eu, hameenkorvet.fi, hameenkorvet.info, hameenkorvet.name, hameenkorvet.net, hameenkorvet.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hämeenkorpi i Finland. Surname Hämeenkorpi in Finland.

©Tuomas Salste