Hanhisuanto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hanhisuanto

Hanhisuanto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Hanhisuantojen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 122 max

v. 2014 315

v. 2015 323

v. 2016 326

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hanhisuanto on noin sijalla 2 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Hanhisuanto on melko pitkä nimi.

Hanhisuanto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hanhisuanto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Hanhisuanto on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Hanhisuanto on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Hanhisuanto ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 46 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Hanhisuanto-nimisiä on 326.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1983–1993

Sana Hanhisuanto esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ханхисуанто tarkoittaa nimeä Hanhisuanto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hanhisuandå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Hanhisuanto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hanh Hanhisuanto tai Hans Hanhisuanto.

Samankaltaisia nimiä kuin Hanhisuanto

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: hanhisuanto.com, hanhisuannot.com, hanhisuannot.eu, hanhisuannot.fi, hanhisuannot.info, hanhisuannot.name, hanhisuannot.net, hanhisuannot.org, hanhisuanto.eu, hanhisuanto.fi, hanhisuanto.info, hanhisuanto.name, hanhisuanto.net, hanhisuanto.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hanhisuanto i Finland. Surname Hanhisuanto in Finland.

©Tuomas Salste