Hanhisuo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hanhisuo

Hanhisuo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Hanhisoiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 43

v. 2016 43

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hanhisuo on noin sijalla 13 000.

Hanhisuo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hanhisuo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hanhisuo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1982
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hanhisuo tai Hanhisuon esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Hanhisuo

Hanhisuo (paikannimi)Katuosoitteissa

Hanhisuo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 78 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hanhisuo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hanhisuo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hanhisuo, Hanhisuontie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hanhisuo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ханхисуо tarkoittaa nimeä Hanhisuo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hanh Hanhisuo tai Hans Hanhisuo.

Samankaltaisia nimiä kuin Hanhisuo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hanhisuo i Finland. Surname Hanhisuo in Finland.

©Tuomas Salste