Hannukkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hannukkala

Hannukkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Hannukkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 49

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hannukkala on noin sijalla 11 000.

Hannukkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Hannukkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hannukkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1911
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1985

Sana Hannukkala tai Hannukkalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Hannukkala

Hannukkala (paikannimi)Katuosoitteissa

Hannukkala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Hannukkala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Hannukkala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Hannukkalagränden, Hannukkalankuja, Hannukkalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Hannukkala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Ханнуккала tarkoittaa nimeä Hannukkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hannu Hannukkala tai Hanna Hannukkala.

Samankaltaisia nimiä kuin Hannukkala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hannukkala i Finland. Surname Hannukkala in Finland.

©Tuomas Salste