Hari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Hari

Hari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Hari on noin sijalla 20 000.

Hari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Hari on lyhyt nimi.

Hari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Hari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1971
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Hari esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Hari osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Hari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Harivägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Etunimi Hari

Hari on myös miehen etunimi. Vuonna 2016 Hari oli yhtenä etunimenä 17 miehellä. Samaan aikaan Hari oli 22 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Nimi on tavallisimmin käytössä miesten ensimmäisenä etunimenä (14 henkeä). Toisena tai kolmantena etunimenä se on harvinaisempi (3).

Hari-suku ulkomailla

Espanjassa oli vuonna 2014 yhteensä 34 henkeä, joiden sukunimi oli HARI.

Yhdysvalloissa oli vuonna 2000 yhteensä 622 henkeä, joiden sukunimi oli HARI.

Australiassa oli vuoden 2006 paikkeilla äänioikeutettuna 36 henkeä, joiden sukunimi oli HARI.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Haris Hari tai Harriet Hari.

Samankaltaisia nimiä kuin Hari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Hari i Finland. Surname Hari in Finland.

©Tuomas Salste