Harju-Autti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harju-Autti

Harju-Autti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harju-Auttien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 38

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harju-Autti on noin sijalla 14 000.

Harju-Autti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Harju-Autti on melko pitkä nimi.

Harju-Autti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Harju-Autti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Harjuautti. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Харью-Аутти tarkoittaa nimeä Harju-Autti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hariu=Auttj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harju-Autti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hari Harju-Autti tai Harriet Harju-Autti.

Samankaltaisia nimiä kuin Harju-Autti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Harju-Autti i Finland. Surname Harju-Autti in Finland.

©Tuomas Salste