Harju-Jeanty: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harju-Jeanty

Harju-Jeanty on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harju-Jeanty-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harju-Jeanty on noin sijalla 12 000.

Harju-Jeanty-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Harju-Jeanty on melko pitkä nimi.

Harju-Jeanty on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Harju-Jeanty ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Харью-Еантю ("Harju-Jeantju") tarkoittaa nimeä Harju-Jeanty. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hariu=Ieandÿ on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harju-Jeanty olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hari Harju-Jeanty tai Harriet Harju-Jeanty.

Samankaltaisia nimiä kuin Harju-Jeanty

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Harju-Jeanty i Finland. Surname Harju-Jeanty in Finland.

©Tuomas Salste