Harju-Keturi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Harju-Keturi

Harju-Keturi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Harju-Keturien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Harju-Keturi on noin sijalla 20 000.

Harju-Keturi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Harju-Keturi on melko pitkä nimi.

Harju-Keturi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Harju-Keturi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Харью-Кетури tarkoittaa nimeä Harju-Keturi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Hariu=Keturj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Harju-Keturi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Hari Harju-Keturi tai Harriet Harju-Keturi.

Samankaltaisia nimiä kuin Harju-Keturi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Harju-Keturi i Finland. Surname Harju-Keturi in Finland.

©Tuomas Salste